SleepTalk

Boldog és kiegyensúlyozott gyermekkor, sikeres kamaszkor

Gyermeke stresszes, szorong vagy folyton a testvérével és a kortársaival rivalizál? 

Szeretné segíteni őt a pozitív énkép kialakításában és az önbizalma fejlesztésében, hogy bátrabban és magabiztosan vehessen részt a társas kapcsolataiban, továbbá hogy kiegyensúlyozottá és ellenállóvá váljon a negatív hatásokkal szemben? 

Akkor itt a lehetőség, hogy mindössze napi 2 perc időráfordítással gyengéden, mégis hatékonyan segítse őt a negatív sugallatok leküzdésében, a pozitív hitstruktúra és énkép kialakításában, illetve visszaállításában.

Ha szeretne tenni azért, hogy gyermeke magabiztos, boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott életet éljen, bátran és higgadtan kezelje a felmerülő problémákat, illetve koncentráltan, hatékonyan és eredményesen tanuljon, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy elsajátíthassa a SleepTalk Golding Method módszert, amellyel mindezt napi 2 perc gyakorlással elérheti.

SleepTalk – a gyengéd és hatékony önsegítő program

A Goulding SleepTalk egy, a szülők, illetve nagyszülők által elsajátítható, egyedülálló módszer, melynek segítségével már egészen fiatal kortól kezdve a gyermekek egyfajta érzelmi tűzfalat vonhatnak maguk köré, és napról napra magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatnak.

A „kétperces ajándéknak” is nevezett technika javítja a gyermekek és a fiatalok önbecsülését, pozitív irányba befolyásolja a magatartásukat, továbbá olyan viselkedési zavarok esetén is látványos eredmények érhetőek el vele, mint pl. a figyelemhiány (ADHD), a hiperaktivitás (ADD) vagy a kettő együtt (HD).

A már 40 éve sikeresen alkalmazott, könnyen elsajátítható és etikus SleepTalk módszer alkalmazásával ön hatékony lépéseket tehet azért, hogy gyermeke:

  • képes legyen ellenállni a szorongás és a stressz okozta negatív hatásoknak,
  • könnyebben beilleszkedjen a közösségbe,
  • szeretetteljesebb és harmonikus kapcsolatot alakítson ki és ápoljon a családjával és a barátaival.

A SleepTalk módszer megfelelő alkalmazásával mindez elérhető. Éljen a lehetőséggel, és támogassa gyermekét a pozitív énkép és a stabil érzelmi, illetve mentális ellenálló képességének kialakításában és megerősödésében, naponta 2 percben, az ő speciális igényeire szabott, szeretetteljes üzenettel.

Hogyan működik a Goulding-módszer?

A Joane Goulding által az 1970-es években létrehozott, és több ezer szülőnél, valamint gyermekeiknél bevált SleepTalk az egyik legfigyelemreméltóbb gyermekfejlesztő módszertan, amelyet valaha kidolgoztak. 

 

A SleepTalk technika elsajátításával a szülők megtanulják, hogyan dolgozzanak a saját gyermekeikkel alvás közben, hogy reggel, amikor felébrednek, pozitívabb gondolkodásmódjuk legyen.

A folyamat három fázisból áll, amelyek során a szülők minden este speciálisan a gyermekük fejlődését segítő kijelentéseket tesznek az alvó gyermekhez, az alvási ciklusának egy meghatározott szakaszában, amelyet a kutatások a tudat alatti tanulás optimális állapotaként írnak le.

Ez a tudatállapot – amikor a tudatos elme alszik, de a tudatalatti tudatában van – egyedülálló lehetőséget biztosít a pozitív énkép, az erős, konstruktív, magabiztos, központi meggyőződések és a feltétel nélküli szeretet érzésének kialakulásában.

 

A napi kétperces szuggesztiók etikusak, biztonságosak, és pozitívan hatnak a gyermekekre. Mivel az agy folyamatosan fejlődik, alkalmazkodik és változik, idővel ezek a pozitív kijelentések és rendszeres ismétlésük tényleges és előnyös változásokat indítanak el a fiatalok agyában.

Milyen esetekben segíthet a SleepTalk?

A Goulding-módszer alkalmazásával, életkortól függetlenül, szinte bármelyik gyermeknél pozitív hatás érhető el, különösen a koncentráció hiánya, az ágybavizelés, a hiszti, a trauma, a stressz, a félénkség, az önbizalomhiány, az önértékelési problémák, a testvérrivalizálás, a szeparációs szorongás, a rémálmok, az alvászavarok,

 a rossz étkezési szokások, valamint a fizikailag, érzelmileg vagy intellektuálisan sérült gyermekek esetén.

A módszer már egészen fiatal kortól kezdve ajánlott. Minél előbb kezdi alkalmazni saját gyermekénél, annál jobb eredményeket érhet el.

Miért alkalmazza a SleepTalk módszert a saját gyermekénél vagy unokájánál?

Mert hatékony, mégis gyengéd lépéseket tehet éjszakánként, nem több mint 2 perc időráfordítással, az egész életen át tartó változásokért.

Beszéljen gyermeke tudatalattijához tudatosan a magas önbecsülés és az érzelmi rugalmasság kialakítása érdekében, ezzel boldog és kiegyensúlyozott életet teremtve számára.

A SleepTalk nem terápia, hanem egy pozitív változásokat támogató folyamat, és a legértékesebb ajándék, ami egy életre szól.

Szeretné elsajátítani? Foglaljon időpontot még ma!

Rólam mondták