Eszlári Andrea

Akkreditált gyermek- és ifjúsági coach & proaktív life coach

Andrea vagyok, boldog feleség, és négy csodálatos gyermek édesanyja. Akkreditált gyermek- és ifjúsági coachként, valamint proaktív life coachként segítek a gyermekeknek és a kamaszoknak felfedezni a saját értékeiket és hasznosítani a belső erejüket.

Felhatalmazom a gyermekeket, hogy maguk oldják meg a problémáikat, és elsajátítsák a sikeres élethez szükséges alapvető készségeket.

Coaching filozófiám középpontjában az a meggyőződés áll, hogy mindenki megérdemli, hogy kiteljesedett és sikeres életet éljen. Ezt szem előtt tartva szorosan együttműködöm a fiatal ügyfeleimmel, hogy olyan, személyre szabott coaching tervet dolgozzak ki számukra, ami összhangban áll az értékeikkel és a törekvéseikkel.

Az én történetem…

A serdülőkor egy kritikus életszakasz, amikor a fiataloknak számos kihívással kell szembenézniük, beleértve az önmegismerést, a kapcsolati nehézségeket és a változáshoz való alkalmazkodást. A gyermekeknek támogatásra és útmutatásra van szükségük, de napjaink rohanó világában sok szülő időhiányban szenved, és túlterhelt.

Felismerve a külső segítség szükségességét, 2020-ban azzal a küldetéssel alapítottam meg a Határtalan Coachingot, hogy segítsek a kamaszoknak megtalálni önmagukat és az erősségeiket, hogy boldog, kiteljesedett és sikeres életet élhessenek. 

 

Az általam alkalmazott coaching technikák célja, hogy a serdülők képessé váljanak arra, hogy kibontakoztassák teljes potenciáljukat, és magabiztosan, stabil önismerettel navigáljanak a felnőtté válás kihívásokkal teli útján.

 

A személyre szabott, proaktív coaching módszerek és egyes esetekben a spirituális eszközök (pl. numerológia) segítségével látványos eredmények érhetők el: 

Coachként, az online vagy személyes üléseken és tréningeken az a feladatom, hogy a legjobbat hozzam ki a fiatal ügyfeleimből fizikai, mentális és spirituális szinten, éppúgy, ahogy egy edző teszi ezt egy sportoló esetében.

 

Ugyanis a megoldás minden kihívásra és problémára bennünk rejlik. A kamaszok egyedi szükségleteinek és küzdelmeinek mély megértésével elkötelezett vagyok abban, hogy támogassam az ügyfeleimet az önfelfedezés és a töretlen fejlődés rögös útján.

Amit a gyerekek mondanak rólam...