Coaching

Életvezetési tanácsadás és párkapcsolati coaching & mediáció.

Mit csinál a coach?

Képzeld el azt a szituációt, hogy megbeszélsz valakivel egy találkozót. Az ismerősöd elküldi a neked címet, ami önmagában neked semmit sem mond.


Nem tudod, hogy pontosan hol van, így azt sem tudod, merre indulj el. Ebben a helyzetben vajon mi a következő lépés? Talán lemondod a találkozót? Vagy tovább ücsörögsz a cím felett, hátha eszedbe jut valami?


Valószínűleg egyik sem. Sokkal inkább segítséget kérsz. Rákeresel a címre az interneten vagy előveszel egy térképet a könyvespolcról, esetleg felhívsz egy ismerőst.

Van egy cél, de nem tudod, hogy merre indulj, így segítséget kérsz. Ugye, milyen természetes, hogy így teszel?


És végül meg fogsz érkezni a találkozóra.

Képzeld el most azt a szituációt, hogy a cél nem egy helyszín, hanem egy vágyott állapot. Valami, ami meghaladja azt az életminőséget, amelyben jelenleg élsz. Az életminőséget, ami nem tesz boldoggá. Amiből menekülnél. Ebben a helyzetben vajon mi a következő lépés? Segítséget kérni itt már nem is annyira kézenfekvő, ugye?

 

Pedig a „forgatókönyv” ugyanaz: van egy cél, de nem tudod, hogy merre indulj.

 

Talán azt gondolod, hogy szégyen segítséget kérni, hiszen másnak menne önerőből. Vagy úgy véled, hogy mindenkinek megvan a maga problémája.

 

Márpedig segítséget kérni ebben a helyzetben sem szégyen.

És amíg egy helyszínre jutásnál a segítségnyújtás eszköze egy térkép volt vagy egy útba igazítás, egy nehéz élethelyzetben ez lehet egy olyan személy, aki átlátja a helyzetedet, aki az együttérzésen túl szakértelemmel rendelkezik, és akinek az „itt és mostban” a Te problémád válik elsődlegessé.

Ő a coach. A térkép, az útbaigazító, a GPS. Aki a vágyott „helyszínre”, a kívánt élethelyzethez tud kísérni Téged.

Úgy érzed neked is szükséged lenne egy útbaigazításra? Ismerkedjünk meg egy ingyenes 15 perces beszélgetés keretein belül.

Milyen a coaching folyamat?

A coaching során ülésről ülésre a Te problémád, a Te elakadásod kerül a középpontba. A fókusz közös kijelölését követően nekem három feladatom lesz:

Azonosítani az előtted álló akadályokat, hogy Te is lásd azokat.

Felszínre hozni a benned rejlő képességeket, hogy ne csak lásd, hanem át is tudd ugorni az akadályokat.

Veled együtt „futni”, hogy végig a – célhoz vezető – pályán maradj.

Általában minimum 5 ülés szükséges ahhoz, hogy egy adott téma feldolgozásra és megoldásra kerüljön.

 

Egy ülés átlagos időtartama 45-60 perc, díja 15.000 Ft, mivel klienseim zöme külföldön él, így az ülések főképpen online zajlanak, igény esetén természetesen megoldható a személyes találkozás is.

Az ülések mellett gyakran „házifeladatot“ is adok klienseimnek, ezek olyan gyakorlatok, amelyek segítségével az ülések alatt szerzett tudást és önismeretet megtanulod integrálni a hétköznapjaidba.

 

Új klienseknél az első 15 percet egy kötetlen ismerkedésre szánjuk, így Te is megbizonyosodhatsz arról, hogy részedről ki tud-e alakulni egy olyan bizalmi viszony felém, ami megalapozza az együttműködésünk sikerét.

Life Coaching

Életvezetési támogatás pároknak, kamaszoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Párkapcsolati coaching és meditáció

Coaching & Mediáció pároknak és házastársaknak, akik újra egymáshoz szeretnének találni.

Kamasz coaching

Kamaszkorú fiataloknak szóló coaching, célzott gyakorlatokkal és technikákkal.