Számmisztika (numerológia)

A számmisztika az asztrológia társtudománya. Alapelve, hogy a számok szimbólum rendszeréből információkhoz jutunk személyiségünkről, jellemünkről, valamint életünk ciklusairól.

Ezáltal a számmisztika kíváló eszköz arra, hogy önismeretet szerezz és hogy rávilágítson akár kapcsolati problémáid gyökésokaira.

 

A számmisztika tehát egy kiváló eszköz arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk személyiségedbe és tudatalatti blokádjaidba.

Hogyan működik?

A számmisztikai profilod felállításához nincsen szükségem egyébre, csak a születési dátumodra és teljes nevedre.

 

A profilt pdf formátumban küldöm el az általad megadott e-mail címre.

 

 

Emellett lehetőséged van a profil átbeszélésére egy online coaching keretén belül, így nem marad megválaszolatlan kérdésed.

Rólam mondták

Számmisztikai elemzés ár

Számmisztikai elemzés ár

1 személy számmisztikai profilja pdf formátumban

10.000Ft

Számmisztikai elemzés & online konzultáció

1 személy számmisztikai profilja

pdf formátumban

45 perces online coaching

25.000Ft

Miben segíthet a Lenormand kártya?

A Lenormand kártyák segítségével egy átfogó képet kaphatunk aktuális élethelyzetedről, a téged érő kihívásokról, problémákról és lehetőségekről is. Ebből kiindulva pedig értékes felismerésekre tehetsz szert, amelyek megalapozzák személyes fejlődésedet.

 

A Lenormand kártyák egy online vagy személyes coaching keretein belül kerülnek felhasználásra.

A kártyák célja, hogy feltárjanak bizonyos témákat, amelyekre én, mint coach lépésről-lépésre reflektálni fogok. Így egyre közelebb kerülhetünk problémáid okaihoz.

 

A Lenormand kártya célja tehát nem a jövendölés, hanem a helyzeted alapos elemzése és esetleges problémaforrások feltárása.

Lenormand kártyavetés ár

kártyavetés és online kiértékelés

15.000Ft