Kamasz coaching

Önbizalom-növelő program tizenéveseknek, a magabiztos jövőért

Hogyan beszéljünk kamasz gyermakünkkel?

Kamaszkorú gyermeke alacsony önbecsüléssel és önbizalomhiánnyal küzd? Szeretne szilárd alapokat biztosítani neki a sikeres jövőhöz, ezért hatékony megoldást keres arra, hogy segítsen neki leküzdeni a szorongást és az élet különböző területein tapasztalt bizonytalanságot? 

Akkor ragadja meg az alkalmat és tegye lehetővé, hogy gyermeke kifejleszthesse önmagában azokat a készségeket és azt a gondolkodásmódot, amelyek szükségesek az önbizalmának megerősítéséhez és a sikeres attitűd kialakításához. 

 

Engedje gyermekét elindulni egy olyan önismereti utazáson, melynek során garantáltan felfedezi az erősségeit és megtanulja, hogyan használhatja fel őket hatékonyan azért, hogy magabiztosabbá váljon és eredményesen ellenálljon a világ negatív, önbizalom-romboló hatásainak. 

Kamasz coaching: búcsú a szorongástól és az önbizalomhiánytól

A kamasz coaching lényegesen többről szól, mint néhány bók vagy egy önbizalom-növelő beszélgetés, amelyek ugyan jóleshetnek egy tinédzsernek, de nem oldják meg a valódi problémákat, amelyek visszatartják őt az életben. A kamasz coaching foglalkozások során a pozitív pszichológiára és a mindfulnessre összpontosítva, empatikus és ítélkezésmentes megközelítéssel valóban meghallgatom és megértem a tizenévesek nyelvét és problémáit.  A kifejezetten a fiatalok számára kidolgozott és minden esetben személyre szabott coaching technikákkal elérem, hogy az Ön gyermeke:

A kamasz coaching mindezt biztosítja, de ahhoz, hogy a megfelelő úton induljunk el, első lépésként pontosan fel kell mérni, hogy melyek a gyermek főbb jellemvonásai, és mi okozza nála a magabiztosság hiányát.

Bizalomépítés a sikeres jövőért

A kamasz coaching foglalkozások célja, hogy az alacsony önértékelésű tinédzserből magabiztos fiatal felnőtt váljon.

Ezért személyre szabott, online vagy személyes ülések keretében:

 

  • Felmérem a gyermek önbizalomszintjét, azonosítjuk a problémát és kijelöljük, hogy melyek azok a területek, amelyeket erősítenünk kell.
 
  • A főbb jellemvonások felismerése érdekében a második ülésre elkészítem a gyermek numerológiai elemzését is. A születési dátum és a névelemzés segít a gyermeknek megérteni az identitását, az erősségeit és az életelvárásait azáltal, hogy feltárja a valódi énjét, a külvilág felé mutatott személyiségét és az életcélját.

 

  • Proaktív coaching technikákkal segítek neki azon készségek és gondolkodásmód kifejlesztésében, amelyek szükségesek ahhoz, hogy könnyedén leküzdje az akadályokat és kezelje a kihívásokat.

     

  • Ha nyitott rá, az üléseken légző- és meditációs gyakorlatokat is végzünk, a nyugalom és az ellazulás érdekében.

     

  • Külön időt fordítok arra, hogy megismerjem Őt, és egy bizalmon alapuló kapcsolatot építek ki vele, amelynek alapján javaslatokat teszek és útmutatást nyújtok a szülők számára, hogyan segítsünk együtt a tinédzserkorú gyermeknek az önbizalom-növelésben és abban, hogy minden helyzetben a legjobbat hozza ki magából.

 

A kamasz coaching segítségével a gyermek megismerheti a saját erősségeit, ezekre támaszkodva stabil önbizalomra tehet szert, és bármilyen helyzetben azonnal alkalmazható stratégiát alakíthat ki, ami segít neki megbirkózni az élet kihívásaival és ellenállóbbá teszi Őt a külvilág negatív hatásaival szemben.

 

Ha gyermeke magabiztos, akkor pozitívan és optimistán látja a jövőjét, ami megadja azt az alapot, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen az életben.

 

Ne hagyja, hogy az élet kihívásai visszatartsák! Vegye fel a kapcsolatot velem még ma, és adja meg a lehetőséget gyermekének, hogy az önismeret, az önbizalom és a boldogság új magasságaiba emelkedjen.

Dolgozzunk ki együtt a tervet, és induljunk el közösen az úton egy jobb holnap felé!